Nieuws 2018

Young Impact Celebration @ Ahoy Rotterdam

Heb jij al gezien dat Young Impact op woensdag 06 juni een Celebration organiseert in Ahoy? Dit is een gratis muziekevenement en awardshow voor jongeren met onder andere Ronnie Flex, Kris Kross Amsterdam en Johnny de Mol. Wil jij hierbij zijn? Dan heb je geluk, want via ons aan kan jij aan een kaartje komen. 

Ondanks dat het muziekevenement en de awardshow gratis zijn, is het niet mogelijk om zomaar een kaartje te kopen. Je kan namelijk je toegang tot dit toffe evenement verdienen als jij je al maatschappelijk hebt ingezet. Zet jij je dus regelmatig in voor een betere wereld én ben jij tussen de 10 en 25 jaar? Dan kan jij een gratis kaartje reserveren voor jou en een vriend(in). Dit doe je door te klikken onderstaande button en de code SYUYI2018 in te vullen.

Young Impact Celebration
De Celebration wordt georganiseerd voor jongeren uit het Young Impact programma én jongeren die het afgelopen jaar in actie zijn gekomen voor een betere wereld. Dit jaar vindt het evenement plaats op woensdag 06 juni in Rotterdam Ahoy en zullen niemand minder dan Ronnie Flex, Kris Kross Amsterdam en StukTV aanwezig zijn. Daarnaast komen er veel inspirerende sprekers en worden de Young Impact Awards uitgereikt. Wil jij hier dus bij zijn? Reserveer dan snel jouw kaartje.  

Op zoek naar meer informatie? Neem dan een kijkje op de website van Young Impact.

Author


Avatar