Nieuws 2018

Het is tijd voor een Young Update [apr-18]

De afgelopen tijd zijn wij zo druk bezig geweest met onze programma’s en het voorbereiden van het nieuwe seizoen, dat het ons helemaal ontschoten is om jullie regelmatig op de hoogte te houden. Dit kan natuurlijk niet. Daarom willen we jullie via dit berichtje even laten weten waar wij momenteel mee bezig zijn en hoe de toekomst eruit ziet.

 

Young-up.nl wordt vernieuwd

Wij zijn druk bezig met het herinrichten en vernieuwen van onze website. Inmiddels is het al iets meer dan een jaar geleden dat we zijn over gegaan op onze nieuwe website. Ondanks dat wij hier nog steeds super tevreden mee zijn, is er genoeg ruimte voor verbeteringen. Deze zijn wij momenteel aan het doorvoeren. De komende tijd zullen wij via korte updates deze verbeteringen met jullie gaan delen. Heb jij ook suggesties voor onze website? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur ons een berichtje via info@young-up.nl.


Jouw Opstelling Voor Succes

Onlangs zijn wij van start gegaan met een nieuwe editie van Jouw Opstelling Voor Succes in Capelle aan den IJssel. Dit is alweer de 3e editie en ook deze keer richten wij ons op Capelse jongeren van 23 t/m 27 jaar die op zoek zijn naar (betaald) werk. Op dit moment hebben wij nog een aantal plekken over in het programma. Ben (of ken) jij dus iemand tussen de 23 en 27 jaar die woont in Capelle aan den IJssel én op zoek is naar werk? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur ons een berichtje via info@young-up.nl.


Vacatures, Vacature, Vacatures

De afgelopen weken hebben wij erg leuke gesprekken gehad met nieuwe werkgevers. Dat betekent dat er de komende tijd weer een flink aantal toffe vacatures op de website worden gepubliceerd. Daarnaast zijn de vacatures die momenteel op de website staan nog steeds actueel en kan jij hier nog steeds op solliciteren. Deze werkgevers hebben namelijk aangegeven jullie sollicitaties graag te ontvangen. Neem dus zeker een kijkje op onze vacaturepagina en solliciteer.


Als laatst moeten wij alleen nog kwijt dat de stilte van de afgelopen tijd ons helemaal niet goed bevallen is. De komende tijd gaan wij dan ook, zoals jullie dat van ons gewend zijn, weer lekker veel delen. Houdt dus de komende tijd onze website en online kanalen in de gaten. Mocht jij zelf hele leuke ideeën hebben voor berichten die wij moeten delen. Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur ons een berichtje via info@young-up.nl.

Author


Avatar