Your address will show here +12 34 56 78
Zadkine

What's Your Move?

Heb jij tussen 2020 en 2023 een diploma gehaald bij Zadkine? En ben jij op zoek naar nieuw óf ander werk werk? Dan helpen wij je graag om een baan te scoren met onze programma’s. Op zoek naar meer informatie? Lees dan snel verder. En meld je direct aan.

Vragen? Bel dan gewoon even naar 010-7670555.

  • Text Hover
Je Opstelling Voor Succes

Met dit programma bieden wij jou (individuele) begeleiding die past bij jouw behoefte. Wij starten met een kennismaking. Wij stellen samen een plan op. En wij gaan hiermee aan de slag. Hiervoor spreek jij regelmatig af met onze Jobcoach. Verder werken wij aan je personal branding. En zorgen wij ervoor dat jij écht opvalt. Samen scoren wij een baan die bij je past. Én werken wij jou aan jouw ontwikkeling.

  • Text Hover
De Weg Naar Werk

Met dit programma leer jij de arbeidsmarkt beter kennen. En vergroot jij je kans op het vinden van een nieuwe óf andere baan. Hiervoor volg jij meerdere modules over actiegericht solliciteren, het ontwikkelen van je mindset en hoe jij jezelf écht kan onderscheiden van anderen. Ook zetten wij je aan de slag met uitdagende opdrachten. Opdrachten die jou helpen om een baan te scoren die bij je past.

  • Text Hover
Deelname is gratis

Deelname aan beide programma’s is, dankzij onze samenwerking met Zadkine, gratis. Wel rekenen wij erop dat jij actief meedoet. Jij hoeft niet alles perfect te doen. Maar het is wel belangrijk dat jij je afspraken nakomt. En natuurlijk helpen wij je hierbij.

Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie?