Your address will show here +12 34 56 78
Over ons

Flexcraft Young UP

Wij begeleiden én bemiddelen talenten naar een baan die bij hen past. Wij begeleiden hen in hun route naar werk. En bemiddelen tussen onze talenten en werkgevers die zoeken naar goed personeel.

Wij zijn een sociale onderneming met een maatschappelijke missie. Wij (her)investeren onze winst in het ondersteunen van hulpbehoevende en werkzoekende talenten bij het scoren van betaald werk.

Begeleiding

Ontdek hier meer over hoe wij werkzoekende talenten ondersteunen bij het veroveren én behouden van een baan die bij hen past.

Bemiddeling

Ontdek hier meer over hoe wij werkzoekende talenten uit ons netwerk koppelen aan werkgevers die zoeken naar goed personeel.

Ontwikkeling

Ontdek hier meer over hoe wij talenten, die nog studeren óf al aan het werk zijn, ondersteunen in hun loopbaan- en talentontwikkeling.

  • Text Hover
  • Text Hover
Geen talent onbenut

Wij geloven in werk voor iedereen. Daarom richten wij ons op het ondersteunen van onbenut talent. Dit zijn talenten uit onze achterban met zowel een afstand binnen als buiten de arbeidsmarkt.

Onze talenten zijn (nog) niet erin geslaagd om zelfstandig een baan te scoren. En de redenen hiervoor zijn verschillend. Zij willen en kunnen echter werken. Daarom voorzien wij hen van het juiste duwtje in de rug. Wij ondersteunen hen bij het scoren van een baan die bij hen past.

  • Text Hover
  • Text Hover
Een sociaal gezicht

Wij zijn een sociale onderneming met een maatschappelijke missie. Wij zijn impactgedreven en verdienen op deze manier ons geld. Om impact te kunnen blijven maken is dit zelfs cruciaal.

Maken wij winst? Dan (her)investeren wij deze in het ondersteunen van nog meer talenten bij het veroveren én behouden van een baan die bij hen past. Een samenwerking met Young UP betekent dus dat u altijd investeert in de toekomst én ontwikkeling van talent.

  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
Ons verhaal

Sinds onze start in 2008 maakten wij veel moois mee, maar ontwikkelden wij ons ook. Zo startte wij ooit als projectorganisatie voor, door, maar vooral ook mét jongeren.

In 2015 besloten wij meer impact te maken. Wij ontwikkelde toen programma voor het ondersteunen van talent bij het scoren van een baan die hen past. En sinds 2021 richten wij ons, naast het begeleiden, ook op het bemiddelen én ontwikkelen van talent.

Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan.

Geïnteresseerd?

LinkedIn

Facebook

Instagram

Twitter