Your address will show here +12 34 56 78
Over ons

Young UP

Wij begeleiden, bemiddelen én ontwikkelen talent naar een (loop)baan die bij hen past. Wij begeleiden onze talenten naar werk. Wij bemiddelen tussen onze talenten en werkgevers die goed personeel zoeken. En wij blijven actief betrokken bij de ontwikkeling van onze talenten op en naast het werk.

Wij zijn een sociale onderneming met een maatschappelijke missie en (her)investeren onze winst in het ondersteunen van werkzoekende talenten bij het scoren van een (loop)baan die bij hen past.

Begeleiding

Ontdek hier meer over hoe wij werkzoekende talenten ondersteunen bij het veroveren én behouden van een baan die bij hen past.

Bemiddeling

Ontdek hier meer over hoe wij werkzoekende talenten uit ons netwerk koppelen aan werkgevers die zoeken naar goed personeel.

Ontwikkeling

Ontdek hier meer over hoe wij talenten, die nog studeren óf al aan het werk zijn, ondersteunen in hun loopbaan- en talentontwikkeling.

  • Text Hover
  • Text Hover
Geen talent onbenut

Wij geloven in werk voor iedereen. Daarom bedienen wij een brede groep laag-, middelbaar- én hoogopgeleide talenten. Ook ondersteunen wij zowel talenten die zoeken naar werk als talenten die zich willen ontwikkelen op en/of naast het werk.

Wij kijken niet waar onze talenten vandaan komen, maar vooral naar waar wat zij willen met hun toekomst. En in deze route proberen wij hen te voorzien van het juiste duwtje in de rug.

  • Text Hover
  • Text Hover
Een sociaal gezicht

Wij zijn een sociale onderneming met een maatschappelijke missie. Wij zijn impactgedreven en verdienen op deze manier ons geld. Om impact te kunnen blijven maken is dit zelfs cruciaal.

Maken wij winst? Dan (her)investeren wij deze in het ondersteunen van nog meer talenten bij het veroveren én behouden van een baan die bij hen past. Een samenwerking met Young UP betekent dus dat u altijd investeert in de toekomst én ontwikkeling van talent.

  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
Ons verhaal

Sinds onze start in 2008 maakten wij veel moois mee, maar ontwikkelden wij ons ook. Zo startte wij ooit als projectorganisatie voor, door, maar vooral ook mét jongeren.

In 2015 besloten wij meer impact te maken. Wij ontwikkelde toen programma voor het ondersteunen van talent bij het scoren van een baan die hen past. En sinds 2021 richten wij ons, naast het begeleiden, ook op het bemiddelen én ontwikkelen van talent.

Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan.

Geïnteresseerd?

LinkedIn

Facebook

Instagram

Twitter