Vacatures 2018

Ontwikkel je verder als leergierige Elektromonteur

Heb jij (minimaal) een MBO opleiding afgerond in een technische richting en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij een mooie kans voor jou. Wij zijn namelijk op zoek naar leergierige elektromonteurs die geen problemen hebben met werken op hoogte.

 

Wat ga jij doen?

Jij bent verantwoordelijk voor het nalopen van storingen in verlichtingsarmaturen op verschillende Rotterdamse locaties. Jij houdt je bezig met het vervangen van lampen, vsa’s, bedrading en fittingen. Daarnaast verricht jij lichte schoonmaakwerkzaamheden om je werkplek netjes te houden en voer jij materialen af. Ook zorg jij voor een nette administratie waar jij al je werkzaamheden bijhoudt.

 

Waar zijn we naar op zoek?

Het belangrijkste is dat jij enthousiast en leergierig bent. Jij bent positief ingesteld, zet je altijd voor de volle 100% in en straalt dat ook uit. Ook beschik jij over een goede dosis humor. Jij verricht je werk altijd met een grote glimlach. Daarnaast vind jij het belangrijk om kwaliteit te leveren in je werk.

Wat zijn de functie-eisen?

Jij hebt een (technische) MBO opleiding afgerond op (minimaal) niveau 2 of 3 en wilt graag weer aan de slag. Ook heb jij een rijbewijs (B), spreek jij goed Nederlands en ben jij in het van een VCA óf ben je bereid om deze te halen. Daarnaast ben jij fulltime (40 uur) beschikbaar.


Wat krijg jij van ons?

Jij ontvangt een contract voor bepaalde tijd. Doe jij het goed? Dan maak jij kans op een vaste baan bij de opdrachtgever. Ook krijg jij een goede begeleiding en opleidingen/cursussen aangeboden. Jij krijgt namelijk mooie kansen aangeboden om je verder te ontwikkelen.


Ben jij dus fulltime (40 uur) beschikbaar en ben jij op zoek naar de kans om carrière te maken? Stuur ons dan jouw motivatie en cv via onderstaand formulier. Heb je daarnaast vragen en/of opmerkingen? Dan kan je contact met ons opnemen via 010-7670555 of info@young-up.nl.


SOLLICITEREN


CV Uploaden:

Author


Avatar