Industrie, Vacatures

Starten als (Leerling) Betonreparateur

Zoek jij een baan waar niet alles in beton gegoten is? En waar elke dag weer uniek is? Dan hebben wij een mooie kans voor jou. Want voor één van de beste bedrijven in de betonreparatie en –renovatie zoeken wij een Leerling Betonreparateur. Zij bieden jou de kans om je te ontwikkelen tot een expert binnen dit vakgebied, Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij voert reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit aan betonnen constructies zoals balkons, bruggen, vloeren en balkons. En jij voorkomt dat er (verdere) schade optreedt. Jij kunt werken aan grote projecten. Maar ook aan kleinere klussen bij mensen thuis.

Wie ben jij?
Jij zoekt naar afwisseling in je werk. En jij vindt het leuk om op verschillende plekken in Nederland te werken. Heb jij je opleiding als Betonreparateur afgerond? Dan ben jij erg welkom. Is dit nog niet het geval? Ook geen probleem. Want dan biedt de werkgever jou graag een leer-/werktraject aan. Het is dan wel belangrijk dat jij flexibel bent. Want in deze baan kan jij ook ‘s nachts, in het weekend en zelfs in andere landen ingezet worden. Verder is een rijbewijs verplicht.

Wat biedt de werkgever jou?
Als eerst een baan bij een innovatief en veelzijdig bedrijf met veel mooie opdrachtgevers. Zij werken aan prachtige projecten met een hecht team van enthousiaste collega’s. Verder investeren zij in jouw ontwikkeling. Zij betalen je opleiding. En jij krijgt tijdens het werken een passend salaris. Heb jij je papieren al? Dan kan jij rekenen op een uurloon tussen de 16 en 22 euro, uiteraard afhankelijk van jouw ervaring. Ook kan jij rekenen op in totaal wel 30 vakantiedagen.

Ben jij dus op zoek naar een toffe baan waarin jij de komende jaren mag ontwikkelen? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar